00359893042565

Роло щорите са едно по-различно решение за Вашите прозорци. Те са стилни, изискани и свежи. Няма как да ги наречеш обикновени.
– изработват се от текстилни материи – 100% полиестер,
– антистатични и лесни за почистване платове
– осигуряват от леко до стопроцентово затъмняване
– елегантни, стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом
– с изключително лесен механизъм за управление

Предлагат се с два вида механизъм:

1.    Система „Мини“

Роло щорите със система „Мини“ се изработват от тръба, на която се навива плата. Управляват се със синджир, с който може да дърпатате щората до желаната от Вас позиция. Малкият им механизъм за управление ги прави компактни и дискретни, тъй като малката планка за монтаж се издава само 3,5 см напред.  Предлагат се с обикновен плат и блекаут  (100% затъмнява). Механизмът може да бъде бял или тъмно кафяв.

Предлагат се с обикновен плат и блекаут плат (100% не пропуска светлина).


Екстри:

като допълнение към монтажа на такъв вид щори се предлага и така нареченото странично водене, което не позволява на щората да се люлее напред и назад при отваряне и затваряне на крилото на прозореца, като я фиксира в двата й края.

  


Вземане на размери:


Забележки:
1.    При вземането на размери за този вид щори трябва много внимателно да измервате ширина и височина до мм без да закръгляте.
2.    Внимавайте да не объркате ширина и височина при подаване на размерите.

Как да измерим точно

1.    Измерете ширината L на прозореца точно, както е показано на схемата (по държачите на дограмата) в долния и горния край на прозореца, а също така и в средата с точност до мм. Ако покаже различен размер, вземете най-малкия. Това ще е ширината на плата. Моля, да имате предвид, че крайният габаритен размер на щората Ви по този начин ще се увеличи с 3 см, заради конзолите за монтаж. Моля, не прибавяйте нищо към взетия размер.
2.    Измерете височината Н, както е показано на схемата в левия и десния край на прозореца с точност до мм (по държачите на дограмата). Ако покаже различен размер, вземете по-големия.
3.    Определете управлението на щората – ляво или дясно, гледано от помещението. Препоръчва се управлението да е в срещуположния край на дръжката на прозореца.


2.    Система с кутия и водачи

 

Роло щорите със система с кутия и водачи са едни от най-търсените модели роло щори, поради елегантната им визия. Те се изпълняват с кутия и водачи, които се предлагат в различни цветове, за да подхождат към цвета на Вашата дограма.Цветове на кутиите и водачите:

-    Бял
-    Тъмно кафяв
-    Златен дъб
-    Орех


   
Предлагат се отново в два варианта на плата с обикновен плат и блекаут.


Как да измерим точно?