00359893042565

1. С кутия и водачи


Те  са направени от плат с хоризонтални ленти – едните тъмни, а другите светли. По този начин е лесно да се регулира навлизащата в помещението светлина, чрез тяхното движение нагоре и надолу. Така поставени в системата с кутия и водачи позволяват много по-голямо затъмнение на помещението.
 
Това е една модерна визия за прозорците, която комбинира функцията на хоризонтална щора, роло щора и завеси.Цвят на кутия и водачи:

- орех
- златен дъб
- тъмно кафяв
- бялКак да вземем размерите за роло щора с кутия и водачи:

ВНИМАНИЕ: Мерете с точност до милиметър и не закръгляйте размерите си. Често се допуска грешка, като се бъркат понятията ширина и височина. При вземането на размери за щори тази грешка е фатална, тъй като прави щората неизползваема.
Важно е да се знае и, че при наличието на хоризонтален разделител, например при балконски врати, трябва да се поставят две щори.


2. Система Мини

При тази система на окачване плата остава открит и се навива на една алуминиева тръба. Щората се управлява със синджир, който позволява тя да се движи до желаната от Вас позиция, като може да затъмните изцяло или да оставете просвет, за да влиза малко светлина.   

Планките, управлението и синджира се предлагат в два цвята – бял и тъмно кафяв.