00359893042565

Вертикалните щори принадлежат към традиционно често използваните високофункционални системи за слънцезащита. Особено подходящи за приложение при големи стъклени площи, структурни и окачени фасади. Дават възможност за регулиране на достъпа на светлина в безброй много варианти не само чрез въртене на ламелите си, но и с възможността за подбор на материал и цвят, както и комбинацията между тях. Ивиците плат се движат както по вертикала, така и около оста си, като по този начин позволяват да се контролира светлината и видимостта.

Механизмите за управление позволяват на ламели да се събира индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събира в средата.Има възможност за стенен и таванен монтаж.

Компоненти – алуминиева релса в няколко цвята, ламели от плат (100% полиестер), управление със синджир и шнур, тежести и въженце към тях.

Mаксимална ширина на релсата може да е до 4 м, а височината на плата е без значение.

Предлагат се в два варианта ширина на плата – 89 мм и 127 мм.

Видове монтаж – стенен (закачане на стена с планки) и таванен (окачване на таван)

Вертикални щори Идилия

Щорите Идилия са тип вертикални щори, които предлагат комфорта на вертикалната щора съчетанa  с перде. Стилни и изискани, те са подходящи за всяко помещение, като внасят красота и уют в него.
Предлагат се в богата цветова гама за всеки вкус.
Компоненти – алуминиева релса в няколко цвята, плат тъмни и светли ивици (100% полиестер), управление със синджир и шнур.
Mаксимална ширина на релсата може да е до 4 м, а височината на плата е без значение.
Видове монтаж – стенен (закачане на стена с планки) и таванен (окачване на таван)